Arenaer

Konserter og forestillinger i samarbeid med hoteller og store artister

 

Det begynner å bli mer og mer vanlig at artister tilbringer vinterhalvåret på turné ute på skistedene. Dette er en utmerket måte å treffe publikum for både kjente og ukjente artister. Derfor finner man mange spennende navn på artistlistene rundt omkring i vinter Norge. Det er ikke vanskelig å finne en event som passer din stil.

 

Egne arenaer

 

Fordelen med å bygge opp en by fra bunnen av, er selvsagt at man kan lage plass til en arena og konsertplasser.

Så de fleste større skisteder har sine egne dedikerte arenaer. Her spilles det konserter og settes opp forestillinger i høysesongen. Inne i hotellene eller i egne lokaler er det lagt opp til Stand-up shows og mye annet moro. Stand-up komikere er spesielt glad i å besøke disse stedene i sesongen ettersom lydkvaliteten er svært god og ikke minst, publikum er i godt humør etter en lang dag i bakken.

 

Norske artister

De norske artistene briljerer på hjemmebane om vinteren. Det er enklere å nå publikum når større folkemengder samler seg i skibakkene. Dette er en utmerket sjanse for norske artister å nå ut til enda flere. For ofte sliter norske artister med å bli kjent i Norge, mye fordi de har vanskelig for å trekke større menneskemengder til mindre scener rundt omkring i Norge. Ski stedene har gjort denne jobben for artistene, de må bare overbevise på scenen, noe de svært ofte gjør.

 

Kjente utenlandske stjerner

Det er ikke bare norske artister som underholder, flere internasjonalt anerkjente artister står på scenen i vinter Norge. Dette er sangere, band og andre artister som legger turen innom Norge om vinteren til glede for alle nordmenn i bakken og utenfor. Det gjelder å sjekke artistlisten nøye før man bestemmer seg for hvor man vil dra hvis artistene er noe av trekkplasteret. Norge er et lite land og de fleste utenlandske artister legger inn ett eller to stopp før de drar videre til andre land. Så det gjelder å sikre seg billetter tidlig hvis man gjerne vil se en populær artist.

 


Et fint sted å ”slå igjennom”

Er du en av de mange som elsker å se nye talenter på scenen? Vil du gjerne være en av de første i venneflokken som kan fortelle om en ny, kommende stjerne? Da er definitivt vinterscenen stedet! Med så mange forskjellige steder å opptre og ikke minst, mange artister man kan varme opp for, kryr det av ferske talenter.